Ervaringen van klanten

 
 
 
 
 
 
 
154 berichten.
Jacqueline Jacqueline heeft geschreven op 25 augustus 2014 om 16:59
Hoi Angela,Heel erg bedankt voor je reading! Heel treffend moet ik zeggen, uitgebreidt ging je ook in op mijn vragen van mijn zieke kat en klopt wat je zegt hoe hij zich toont en voelt, ook de gevoelige plekjes wees je aan wat klopt, hij vind het naar als je daar aanraakt.Het advies wat je geeft voor volgende dierenartsbezoek heb je mij erg mee geholpen.En ook ik kwam aan bod en je legde een vinger op een gevoelige plek waar ik niet van wist dat dat die emoties negatief overslaan op mijn lieve kat. Je hebt niet alleen mijn kat maar ongemerkt ook mij erg geholpen.Je bent een hele goed (dieren)tolk Angela, nogmaals heel erg bedankt!
Do Do heeft geschreven op 24 juli 2014 om 08:07
Beste Angela, Ten eerste mijn complimenten voor de professionele manier waarop je werkt. Vanaf de aanvraag tot het einde heb je je werkwijze net alleen duidelijk toegelicht maar ook opgevolgd. De reading is uitgebreid en netjes uitgewerkt en naar mijn idee heb je met je volledige aandacht en hart aan gewerkt. Sommige dingen vind ik aansluiten bij wat ik nu weet maar er zijn nog dingen die niet zo duidelijk voor mij zijn. Maar zoals je al zei, misschien dat de puzzelstukjes later in elkaar zullen vallen. Ik ben mij dan ook bewust dat wat je doorkrijgt geen duidelijk opgeschreven verhaal is en dat je misschien ook alleen maar stukjes aangereikt krijgt. De tijd zal het leren. Ik ben wel blij dat ik de reading gedaan heb. Groetjes en tot de volgende keer. Do
monique beukenholdt monique beukenholdt heeft geschreven op 26 april 2014 om 07:33
Heel erg bedankt voor de duidelijke reading. Het was heel herkenbaar allemaal en ik kan er zeker wat mee. Verder ben ik erg tevreden met de warme en eerlijke manier hoe Angela met je omgaat. Je voelt je serieus genomen en goed gesteund. Nogmaals bedankt voor alles!
Corry Corry heeft geschreven op 4 februari 2014 om 13:34
Bedankt voor de reading, ik moet het een en ander nog wel een plaatsje geven maar heb er zeker wat aan. Corry.
Praktijk Havayah Praktijk Havayah heeft geschreven op 3 februari 2014 om 13:41
Graag wil ik iedereen bedanken voor de mooie reviews die tot op heden zijn geschreven. Ik ben daar erg blij mee. Toch is mijn verzoek tot het schrijven van een review aan mijn cliënten niet bestemd voor mij zelf, maar voor aankomende clënten. Het is een mooie manier om inzicht te krijgen van mijn vakgebied, eer zij een reading of coaching willen aanvragen. Nogmaals hartelijk dank! Met een warme groet Angela van der Ploeg - Praktijk Havayah.
Kim Kloet Kim Kloet heeft geschreven op 29 november 2013 om 12:50
Een reading laten doen over mijn hond door Angela. Je krijgt netjes bericht van ontvangst van gegevens tot aan naderhand een net uitgewerkt verslag. Veel dingen zijn me de laatste dagen erg duidelijk geworden door de reading, maar ook zaken werden verteld die ik niet had verwacht. Dingen die we nooit iemand verteld hadden, maar in de reading er wel uit kwamen. Ook de vragen die je daarna hebt n.a.v. de reading worden zo snel mogelijk beantwoord en ze doet eigenlijk wel alles om je wat verder op pad te krijgen met de reading. Angela, ik wil je heel erg bedanken voor je reading, toelichting en zorg voor je klanten.
Hellen Hellen heeft geschreven op 30 september 2013 om 13:39
Ik wil je hartelijk bedanken voor de reading. Erg uitgebreid en veel herkenningspunten. Sommige dingen moeten nog even inwerken op me en andere dingen kon ik meteen herkennen. Verder ben ik erg positief in de aandacht die je voor de vragen hebt en het persoonlijke contact! Ik kan het iedereen aanraden.
josina josina heeft geschreven op 13 september 2013 om 10:40
Angela, Ik wil je bedanken voor de reading. Mijn vragen zijn beantwoord en ik kan er wat mee. Liefs, Josina
Petra Petra heeft geschreven op 12 september 2013 om 16:28
Ik heb recent een fotoreading gekregen van Angela en was erg verrast over de vele punten die herkenbaar waren en mij weer even wakker schudde over mijn aandachtspunten. Erg bijzonder en ook fijn. Ondanks dat ik Angela niet in het echt heb ontmoet, heb ik een positief gevoel bij haar gekregen en ben ik ervan overtuigd dat ze je altijd wil ondersteunen als je in je leven een extra steuntje kan gebruiken. Bedankt Angela voor je reading en wie weet tot een volgende keer!
Barbara Barbara heeft geschreven op 26 juli 2013 om 05:56
Heel erg bedankt Angela voor de reading die je deed. Ik heb er heel veel kracht kunnen uitputten. Na de reading die je vorig jaar voor me deed, was ik geschrokken hoe goed je beschreef in welke situatie ik toen zat. En door de reading heb ik eindelijk een keuze kunnen maken in mijn leven die me nu zoveel gelukkiger maakt. De reading die je onlangs deed, is me ook duidelijk geworden. Je weet echt heel goed hoe ik me voel en hoe het met me gaat en door je liefdevolle woorden put ik daar de kracht uit om mijn eigen leven in handen te nemen. Bedankt voor alles!
Tamara Tamara heeft geschreven op 19 juni 2013 om 17:19
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met praktijk Havayah. Ik heb een reading voor mijn hond gehad, snelle reacties kreeg ik van Angela. De reading werd ook snel gedaan (ik bedoel, ik hoefde geen weken te wachten)  en Angela is heel eerlijk over hoe het ging en wat ze heeft bevonden. Er wordt een prachtig en duidelijk geschreven verslag van gemaakt. Ook als het verslag dat je toegestuurd krijgt niet helemaal duidelijk is voor je, mag je altijd vragen stellen en krijg je een enorm heldere uitleg! Ik heb er nu al enorm veel aan gehad, en denk dat de toekomst alleen maar beter kan gaan na deze reading!
Sietske Sietske heeft geschreven op 5 juni 2013 om 17:56
Angela is een integere vrouw die je op een rustige en respectvolle manier helpt om meer inzicht in een bepaalde situatie te krijgen. Ik heb een huisreiniging en reading van haar gehad, waardoor ik meer begrip kreeg voor waar ik mij bevind en in welke richting ik mij kan ontwikkelen. Angela is geen 'raar zweverig type' maar een nuchtere en warme vrouw, die goed weet wat ze kan bieden en wat niet: in die zin dat ze duidelijk aangeeft wat ze wel of niet voor je kan betekenen. Geen hocus pocus, maar gewoon een prettig persoon om mee van gedachten te wisselen, met kwaliteiten (gaven) die een goede aanvulling kunnen zijn op je eigen inzichten. Daarmee kan ze je nét dat zetje in de goede richting geven als je daar voor open staat. Misschien moet ik het geen zetje noemen, maar een vederlichte aanwijzing waardoor je zelf beter in staat bent de juiste richting op te kijken. Angela, heel hartelijk dank!
Jacqueline Jacqueline heeft geschreven op 12 april 2013 om 09:15
Dank je wel voor de reading. Vele dingen kloppen.Moeilijk contact ach ja dat is mijn pa.karaktertrekken zijn juist. Heerlijk te lezen dat het goed is zo.
Sylvia Sylvia heeft geschreven op 12 april 2013 om 09:14
Lieve Angela, Super bedankt voor de reading, ik heb hier heel veel aan gehad en ook met de feedback. dit betekent voor mij dat ik de juiste keuze heb gemaakt en goed voor mijn pony wil zijn.. Ik kan ze over een paar dagen de lekker veel aandacht geven die ze nodig heeft en verdiend in deze fase van haar leven: puberteit!!! heel veel groetjes Sylvia
Elize van den Akker Elize van den Akker heeft geschreven op 26 maart 2013 om 18:16
Lieve Angela, bedankt voor de mooie reading van Bond Girl. Sommige gedachtes zijn door de reading bevestigd en daar ben ik heel blij mee. Andere zaken die naar voren zijn gekomen hebben voor wat vraagtekens gezorgd, maar ook die gaan we oplossen. Ik wist al dat Bond er een uit duizende is, maar nu weet ik het echt zeker. Liefs Elize
Jacqueline Jacqueline heeft geschreven op 26 maart 2013 om 18:15
Lieve Angela Ik heb veel aan je reading, veel dingen vallen op hun plaats. Soms best wel moeilijk om te aanvaarden. Maar nu ik stappen neem om mijn eigen leven te leiden, voel ik dat ik mijn kracht weer terug krijg. En je hebt gelijk, wat betreft de verantwoordelijkheid. heel veel liefs Jacqueline
Karin Karin heeft geschreven op 16 februari 2013 om 12:48
Lieve Angela, Heel erg bedankt voor de reading van Cash! Veel stukjes vielen al meteen op hun plek, en anderen pas later. Sommige dingen kan ik niet plaatsen, maar ik ken haar natuurlijk nog niet zo lang. Van het liedje raakte ik erg geëmotioneerd, en ik ben heel blij dat ze weet dat ze hier veilig is, en zichzelf mag zijn. Liefs, Karin
Ellen Ellen heeft geschreven op 23 januari 2013 om 12:46
Dag Angela, Ik wil je even bedanken voor de mooie reading die ik van je heb gekregen. Ik vind het heel duidelijk omschreven. En heel leuk dat onze overleden poes ook even duidelijk maakte dat ze erbij was! Groetjes, Ellen
Robin en Andrea Robin en Andrea heeft geschreven op 21 januari 2013 om 11:43
Hoi beste Angela, We willen jou ontzettend bedanken voor je goede dienst die je bij ons hebt gedaan. Het heeft ons een stuk meer rust in huis gegeven, soms heb ik ook van die momenten dat ik de drukte in huis mist. Maar het is goed zo. Beste Angela ook wil ik jou bedanken voor de handvaten die je mij heb gegeven. We willen jou ontzettend veel succes toewensen in de toekomt. En dat je nog veel mensen mag helpen met je gave. Met vrolijke groet, Robin en Andrea van Osenbruggen
Joost Joost heeft geschreven op 18 december 2012 om 11:24
Lieve Angela Dank voor je uitgebreide en zorgvuldige reading. Het geeft mij op dit moment de juiste steun en de kracht die ik nodig heb. Ook steunt je reading me in het nemen van een belangrijke beslissing. De manier waarop je de informatie doorgeeft is erg professioneel en heel zuiver. Het mooie vind ik dat je ook echt de verantwoording voor het leven legt bij de persoon waar het hoort. Al met al heb je me echt een steun in de rug gegeven die ik nu echt kan gebruiken. Dank!