Ervaringen van klanten

 
 
 
 
 
 
 
154 berichten.
Helma van Opdorp Helma van Opdorp uit Wernhout heeft geschreven op 25 september 2019 om 13:22
Ik heb een intuïtieve zelfgemaakte kaart gewonnen via een prijsvraag. Die is vandaag binnen gekomen. Wat is die mooi geworden. Een halve maan met zittend een vrouwspersoon. Super mooi en toepasselijk. Ben er heel bij mee . Dank je wel.
Bianca Bianca uit Velserbroek heeft geschreven op 22 juli 2019 om 10:46
Ik had een reading gewonnen via de loterij van Hondenbrokkenmakers op Facebook. Had dit nog nooit gedaan, maar zo ontzettend leuk! Foto ingestuurd van onze Tjechische Wolf Waya en het klopte gewoon.. ook wat er over mij persoonlijk stond. Ontzettend bedankt voor deze nieuwe ervaring
Carla Duurland Carla Duurland uit Amersfoort heeft geschreven op 19 juli 2019 om 23:28
Vandaag de reading van onze poes Snoesje ontvangen. Wij zijn er erg blij mee want de uitgebreide inhoud bevestigt onze vermoedens over Snoesje. Ook de gegeven persoonsgebonden informatie is zeer waardevol.
ronny rogge ronny rogge uit warotveld 33 Winksele heeft geschreven op 18 juli 2019 om 10:24
Angela gaf me een grondige reading over mijn oudere kat. Tegelijk kwam ik meer over mezelf te weten. De info kwam goed overeen met de info in mijn dromen. Dat maakt het waarachtig. Ze maakt het onzichtbare zichtbaar en neemt er de tijd voor.
Wendy Wendy heeft geschreven op 31 mei 2019 om 14:30
Angela heeft een fotoreading van mijn overleden hondje gedaan en wat heeft dit veel bevestigd en verduidelijkt! Ontzettend mooi, maar ook confronterend en herkenbaar. Ook de kaarten geven handvatten waar ik veel aan heb en mee aan de slag kan. Ik ben heel erg blij met deze reading!
Hilda Hilda uit Bellingwolde heeft geschreven op 28 maart 2019 om 12:51
Een hele fijne maar confronterende reading gehad over onze hondje Joy. We zijn een stuk wijzer waarom ze onrustig is en dat ze toch haar maatje mist. We gaan zeker bezig met de adviezen,helemaal top en tevreden. Dank je wel angela
Violet Bakker Violet Bakker uit Amsterdam heeft geschreven op 16 maart 2019 om 17:03
Bij Angela een reading voor onze kat aangevraagd die wat gezondheidsproblemen heeft en ook angsten. Het was diepgaand en relevant, best confronterend ook. Ze gaf veel aanwijzingen om hem te helpen, hier heb ik veel aan! Ik vind het een aanrader en hoop dat meer mensen dit zullen doen voor hun dier. Het is fijn om echt contact te hebben met je huisdier. Ze verdienen het en jij als baas ook 🙂
Angela van der Ploeg Angela van der Ploeg uit Almere heeft geschreven op 4 december 2018 om 12:02
Even een kleine mededeling van Praktijk Havayah: Wist u dat er mensen zijn die een recensie op mijn Facebookpagina geven? Deze kunt u hier lezen: https://www.facebook.com/pg/PraktijkHavayah/reviews/?ref=page_internal Warme groet Angela van der Ploeg - Praktijk Havayah
Gerda Gerda uit Hoogezand heeft geschreven op 22 oktober 2018 om 17:56
Ik had een fotoreading gewonnen op FB. Zat met vragen over mijn kater. Heb hier een mooie en goede uitleg over gekregen waarin ik erg veel herkende. Maar niet gekoppeld had aan mijzelf. Top....ik kan hier zeker iets mee. Nogmaals hartelijk bedankt, Angela
Nicolette Nicolette uit Almere heeft geschreven op 16 september 2018 om 16:26
Afgelopen zaterdag de tweede en ook alweer de laatste dag van de workshop Fotoreading gehad. Het was een bijzondere ervaring om dit te mogen meemaken, een aanrader. Angela bedankt!!
Jacintha Jacintha uit Lelystad heeft geschreven op 2 juni 2018 om 11:49
Je bent bij ons geweest voor het energetisch reinigen van onze woning. Ten eerste wou ik zeggen dat ik toen je bij ons was het enorm op een positieve gevoel ervaren heb. En dat het mij erg veel rust heeft gegeven. Je kwam vooral bij ons omdat het huis niet goed voelde en ik voornamelijk veel nachtmerries had. Vooral het had is een belangrijk woord want de nachtmerries zijn als zo goed verdwenen. Ik bleek erg gevoelig te zijn en stond te veel open. Ondanks dat ik de oefeningen die je me gaf al kende. Was het toch even een moment van wakker worden geworden. Ik moest mijn angsten gaan omarmen en niet weg duwen. Het was voor mij een eye opener het was voor mij de angst die ik weg duwde. Ik wil je voor de ervaring en al die gevoelens enorm bedanken. Het was voor mij een bijzondere ervaring en gaf mij uiteindelijk veel rust.
Peggy Peggy uit Breda heeft geschreven op 14 mei 2018 om 13:13
Viavia hier terecht gekomen. Mooie reading. Herkenbaar. Ik ben er mee geholpen.
N.hendriks N.hendriks uit Tilburg heeft geschreven op 11 maart 2018 om 16:37
Wat een mooie ervaring. Dank je wel!
Marie-Louise Marie-Louise uit Almere heeft geschreven op 2 februari 2018 om 19:37
De reading van Angela was spot-on. Genoeg om mee aan de gang te gaan. Omdat de feiten zo goed kloppen heb ik ook zeker vertrouwen in de conclusie en tips die ik heb meegekregen.
Esmee Esmee uit Huissen heeft geschreven op 9 januari 2018 om 17:00
Wat een mooie herkenbare reading. De adviezen en tips die ik kreeg waren uiteraard bruikbaar. Echter nu aan mij om ze uit te voeren. Dank angela en de engelen voor deze herkenbare reading. Liefs, Esmee
Els Els uit Brummen heeft geschreven op 21 december 2017 om 19:28
Ik heb een Reading laten doen door Angela voor mijn Roemeense hond. Het was emotioneel om het te lezen, want het is zo waar! Ik herken hem er in, maar ook wel mijzelf. Ik kreeg goed advies wat te doen om verder met hem te komen en om hem beter te begrijpen! Heel fijn, binnenkort wil ik ook een Reading met ons Spaans dametje... Bedankt Angela! 😘
Sylvi Sylvi uit Amsterdam heeft geschreven op 26 november 2017 om 19:05
Beste Angela, Ik heb 3 dagen geleden je fotoreading ontvangen. Het lezen er van vond ik én confronterend én direct kreeg ik er een blij gevoel van: herkenbaar. Ik kan er veel mee. het inspireert me om mijn weg te kiezen en minder streng voor me zelf te zijn. Er staat zo veel in dat ik de komende tijd het vaker zal lezen. Angela, enorme dank voor je heel uitgebreide reading, er is een luikje open gegaan. ☀️
Jacqueline Jacqueline uit Deventer heeft geschreven op 20 oktober 2017 om 14:23
Ik vroeg Angela een persoonlijke tarotkaart reading over een dilemma waar ik erg mee worstelde. Treffend! Wat was dit een mooie en uitgebreide reading! Bevestigde precies de keuze die ik inmiddels had gemaakt. Als steun kon ik deze kaartreading heel goed gebruiken. Angela je bent echt goed!
Madelon Madelon uit Zoetermeer heeft geschreven op 14 oktober 2017 om 21:14
Ik heb van Angela een Reading mogen ontvangen voor mijn kitten. Aangezien dit kleine wezentje al eea heeft meegemaakt in haar korte leventje wilde ik graag wat meer inzicht in hoe ze zich voelt en waar haar gedragsproblemen vandaan kunnen komen. Ik heb hier duidelijke antwoorden op gekregen. Er is voor mij bevestiging gekomen, maar ook zeker nieuwe info waar ik echt wat aan heb. Niet alleen over het katje, maar ze kon ook precies benoemen wat voor vraagstukken, zorgen en gedachten mij bezighouden. Dat heeft zeker bijgedragen aan de bewustwording. Ik ben ook meteen aan de slag gegaan met de tips die ik kreeg. Dankbaar voor deze Reading!!
Marion Marion uit Nederhorst den Berg heeft geschreven op 2 oktober 2017 om 11:19
Erg duidelijke reading ontvangen over mijn zoontje met zeker dingen erin die echt klopte.