Ervaringen van klanten

 
 
 
 
 
 
 
154 berichten.
Riet Stoelwinder Riet Stoelwinder uit Apeldoorn heeft geschreven op 16 november 2021 om 17:23
Goedenavond, Helaas veel later dan bedoeld, maar hier een reactie op de reading van Thunder. Inmiddels is hij naar asiel gebracht. Hij had meerdere bijt incidenten na elkaar, en daarom heeft dochter de hond niet gehouden. Mede haar woonomstandigheden, alsmede (beperkt)inzicht in oorzaak gevolg, heeft voor mij de behoefte gevormd een reading te vragen. Veel is zeker aannemelijk zo de foto reading mijn vragen beantwoord. Helaas is dochter impulsief in aankoop en is daarom Thunder bij haar terecht gekomen ipv bij een adres waar hij gerehabiliteerd zou kunnen worden met voldoende liefde en aandacht. Lastig om op afstand te staan, dochter is voor de wet volwassen, dus ik heb in die zin niet veel meer te beschermen. Evengoed. De reading was fijn en helder. Zo nodig doe ik nog eens een beroep. Hartelijke groet Riet
Moniek Moniek uit Den Haag heeft geschreven op 16 september 2021 om 16:55
Ik had bevestiging nodig. Je kan zo erg aan jezelf twijfelen als jij die beslissing moet maken. Daarom de reading voor mijn 'tijdelijke' kat aangevraagd. Waarom bijt ze, waarom is ze bij mij terecht gekomen, etc. Je krijgt echt (maar echt!) een waardevolle reading. Een reading die eerlijk is en waar woorden niet worden ingeslikt als schrikreactie. Harstikke nodig en fijn. Fijne tips waar ik mee aan de slag ga. En mijn kat gaat rust krijgen die zij zo hard heeft verdiend. Een echte dame, zo mooi om te horen dat ze het wel redt en het wel aankan allemaal. Dan de drie kaarten. Precies de kaarten die zo aansluiten! Ik ga een nieuwe start maken en die kaarten sluiten exact aan. Met een korte, maar krachtige bijschrijving wat je kan doen om het waar te maken. Ik wil je Harstikke bedanken, ook voor je eerlijkheid dat het wat langer duurt. Er wordt gewacht met de reading tot er ruimte is en dit betekent dat er echt met de volle 100% naar gekeken wordt.
hilde hilde uit Brugge heeft geschreven op 14 mei 2021 om 16:20
Dag Angela, je reading van Ben was erg accuraat & ook erg bijzonder. Dank je, het was alsof hij weer even bij me was. En eigenlijk is hij er ook nog. Dank je ook voor de tips. Misschien kan ik nu een stapje in de richting van "opnieuw leven" zetten. Hartelijk dank! xxx
Linda Linda uit Heerhugowaard heeft geschreven op 16 april 2021 om 18:50
Lieve Angela, Bedankt voor de mooie en treffende reading van onze lieve Wopper! Ik raad iedereen, die met vragen zit over hun (overleden) huisdier een reading bij jou aan. Wij zullen zeker bij jou terugkomen. Lieve groet, Linda
Cynthia Cynthia uit ALMERE heeft geschreven op 19 maart 2021 om 20:51
Lieve Angela, ik vind je werk prachtig! Heel origineel. Ben blij dat ik je gevraagd heb om mijn dienblad te maken. Heel hartelijk dank hiervoor. Het eindresultaat is altijd even spannend, maar wat is het mooi geworden! Het dienblad is one of a kind. Daar houd ik van!
Liesbeth Liesbeth uit Rotterdam heeft geschreven op 7 maart 2021 om 17:15
Lieve Angela, Dank je wel voor de mooie en leerzame reading die je voor me hebt gedaan. Wat herken ik mezelf hierin! Ik heb de reading een aantal keren gelezen en goed laten bezinken en ben inmiddels begonnen om je adviezen op te volgen. Ik raad iedereen van ganser harte aan een reading bij jou te laten doen. Nogmaals bedankt Angela! Lieve groetjes, Liesbeth
Ron Visser Ron Visser uit Almere heeft geschreven op 27 januari 2021 om 07:37
Mijn vrouw en ik zijn heel erg blij en dankbaar dat Angela onze poes Mini zo goed heeft geholpen. We waren ten einde raad, met ons handen in ons haar en wisten echt niet meer wat te doen na diverse bezoekjes aan de dierenarts. Het gaat nu weer geweldig met Mini, dat is mede dankzij het werk van Angela! Heel erg bedankt!!
Annefleur Annefleur uit Groningen heeft geschreven op 5 september 2020 om 14:09
Beste Angela, Nogmaals hartelijk dank voor de reading van mijn honden. Erg bijzonder hoe je zonder enig voorkennis zoveel kan vertellen! Je vertelde absoluut feiten en kon voor mij de laatste ontbrekende puzzelstukjes geven. Echt een aanrader en dit waren zeker niet mijn laatste readings... Groet Annefleur
Violet Bakker Violet Bakker uit Amsterdam heeft geschreven op 28 juli 2020 om 12:31
Beste Angela, dankjewel voor je hulp met onze Elsa, we zaten met onze handen in het haar. Ik heb veel aan je informatie en inzichten gehad en met Elsa gaat het inmiddels een stuk beter, zo fijn! Ik vind jou een hele fijne, toegankelijke dierentolk[ als ik t zo kan noemen ) en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vergeleken met dierenarts kosten kun je beter bij jou een consult boeken! dan is het nog steeds goed om naar een dierenarts te gaan, maar ik wilde dat ik het eerder had gedaan met Elsa. Nogmaals bedankt voor je hulp en als ik er niet uitkom met de poezen consulteer ik je weer. Groetjes Violet! Milo en Elsa
Ria Ria uit Zandvoort heeft geschreven op 24 juni 2020 om 11:16
Wat de treffende reading. Hier kunnen we echt wat mee . Het gaat al beter met ons. We gaan ook zeker naar Larah haar achterhand laten kijken Heel erg bedankt
Simone Simone heeft geschreven op 25 mei 2020 om 16:34
Beste Angela, Wat een indrukwekkende reading mocht ik van je ontvangen. Een deel van de boodschap kwam rechtstreeks binnen en heb ik al een plaats kunnen geven. Een ander deel blijft zoeken, maar dat gaat goed komen. Dank je voor je rake woorden!
Mortier Kathy Mortier Kathy uit België heeft geschreven op 16 mei 2020 om 19:53
Heb een reading van ons overleden hondje Flossy aangevraagd. Na het lezen van de reading hebben we toch een traantje gelaten. De opmerkingen waren zeer treffend en we zijn dan ook zeer blij dat we een bevestiging hebben gekregen dat onze lieve meid nu geen pijn meer heeft. Ze heeft ook een spiegel voorgehouden waarmee we verder aan de slag kunnen. Bedankt voor deze mooie reading.
Marianne van Dam Marianne van Dam uit Almere heeft geschreven op 15 mei 2020 om 13:36
Hoi Angela, Erg blij met de boodschap die ik kreeg via een spirituele kaart, ik kan me er helemaal in vinden 🙂 Intussen ook 1 aangevraagd voor een vriend, als verjaardagscadeau! Liefs Marianne
Marjan Marjan uit Almere heeft geschreven op 13 april 2020 om 19:02
Hoi hoi, afgelopen donderdag een hele mooie spirituele kaart gehad van Angela.een kaart die op het lijf (mijn lijf) geschreven is. Met een songtekst erbij waarbij ik letterlijk bijna in een spiegel keek, zo treffend...lieve Angela, volgende maand is mijn vriendin jarig, je begrijpt natuurlijk al, wanneer ik je weer mail. Liefs van mij.
Maria van Adrichem Maria van Adrichem uit Amsterdam heeft geschreven op 26 maart 2020 om 16:00
Vandaag een fotoreading ontvangen. Was zeer verhelderend, maar bevestigde ook vele dingen wat ik zelf al voelde en dacht. Bevestigd ook dus zeer zeker dat jouw intuïtie ook iets is wat je moet vertrouwen. Je bent meer zeker van jezelf dan je denkt.😉 Dank je wel Angela...vooral de getrokken kaarten erbij geeft mij een extra boost vertrouwen in hoe ik erin sta en wat mijn plan van aanpak nu is. Vorige aanpak heeft namelijk nooit gewerkt.
Marjan Marjan uit Almere heeft geschreven op 14 februari 2020 om 21:51
Vandaag een hele mooie spirituele kaart ontvangen, (laten maken) voor mijn zoon Roberto, gemaakt door Angela. Wat een mooi bericht uit de kosmos, het was net of ik mijn broer hoorde praten. Dankjewel Angela, ik wil zeker nog een paar spirituele kaarten door je laten maken met hulp uit de kosmos. Liefs Marjan 😘
Gre van Kooij Gre van Kooij uit Abbenbroek heeft geschreven op 8 februari 2020 om 15:22
Angela dank je wel voor de Reading van kat Starskey.... ik ben met andere ogen naar hem gaan kijken .En je houd mij een spiegel voor waar je wel in moet durven kijken .🍀 Super ! Gre
Josine Josine uit Tilburg heeft geschreven op 7 februari 2020 om 07:56
Mooie reading mogen ontvangen over mama! Dank je wel!!!
Carla Carla uit Amersfoort heeft geschreven op 16 december 2019 om 08:41
Een vervolg reading over Snoesje sluit mooi aan bij onze ervaringen met deze poes. Hartelijk dank.
Ria van den broek Ria van den broek uit Eindhoven heeft geschreven op 9 oktober 2019 om 16:55
Ik heb een reading mogen ontvangen Over/ Van mijn lieve viervoeter. Wat ik mocht ontvangen na het overlijden van Treasure is voor mij heel verhelderen. Mijn mannetje heeft een duidelijk beeld doorgeven en wat ik mag ontvangen is zoveel verhelderend, al dwarrelt hij nog even rond maar uiteindelijk zal hij de rust vinden die hij verdient.. Ik ben Angela dan ook erg dankbaar voor de boodschap die ze me heeft gegeven. De dingen die ze me heeft verteld zijn waar. En dat alles van een foto is boven wonder. Dank je lieve Angela voor je reading